Indlæser
Kampagne

Stegepande ø28 cm

Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
579 DKK
Fem plus +++++ i magasinet Aftonbladets test af stegepander 2021!
 
  • Gratis levering ved køb over 500 kr
  •   30 dages fortrydelseret
Leveringtid:  3-8 arbejdsdage

Kockums Jernverks stegepande er fremstillet i Anderstorp af svensk 3 mm kulstofstål fra SSAB. Stegepanden er omkring 20% lettere end en støbejernspande. Vores egen indstegning med svenske vegetabilske olier af den sandblæste ståloverflade giver unikke stegeegenskaber og en rigtig god slip-let-effekt. Vores stegepander er helt fri for PFOA og PTFE. Denne stegepande kan bruges med det samme, og du skal ikke starte med en indbrændingsprocedure.

Designet med en mere lige og højere kant giver stegepanden en større diameter i bunden. Med Kockums Jernverks stegepande får du en større stegeflade sammenlignet med andre stegepander af samme størrelse.

Stegepanden kan tåle høje temperaturer og fordeler varmen jævnt og effektivt, hvilket er perfekt til stegning og ristning. Den virker på alle typer varmekilder og kan også bruges i en ovn op til 200°. Det sortlakerede håndtag har et præget Kockums-logo og huller til ophængning.
Fås også i størrelserne ø24 cm og ø30 cm.

Fem plus +++++ i magasinet Aftonbladets test af stegepander 2021!
I Aftonbladet Plus årlige test af stegepander fik Kockums stegepande i kulstofstål i størrelse ø28 cm den højeste karakter. Vores mål - at fremstille en værdifuld stegepande, der holder over tid, er funktionel og 100% svenskfremstillet - er blevet opfyldt.

Godt tilbehør til stegepanden findes blandt vores træredskaber.

: Kulstofstål
Anvendelse: Stegepande
Vægt: 2300 g
Mål: 51x58x5,3
Anmeldelser
Gennemsnitlig vurdering 0 ud af 5 Antal vurderinger 0
For at give en anmeldelse skal du have købt dette produkt tidligere og logge ind på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Andre har også købt

Lignende produkter

Log ind

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

BEMÆRK. Prisen er den laveste pris, der anvendes for produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse blev udført. Undtagelsen er, hvis der er foretaget gradvise reduktioner, så vis den laveste pris 1-30 dage før første prisnedsættelse.