Indlæser

Et kært gensyn

Det er i slutningen af 1800 tallet i Ronneby, Sverige. Familien Kockum er lige gået i gang med at bygge en ny fabrik. Planen er at fremstille kander, spande og redskaber til sygehusindustrien. Men i 1893 dukker nogle nye produkter op på fabrikken. Produkter som skal vise sig at ændre virksomhedens fremtid: det emaljerede køkkengrej.

Kockums emaljerede køkkengrej laves i flere farver, men det er den cremede gule farve med den tynde grønne kant i toppen som svenskerne bedst kan lide. Der er ingen grænser for, hvor godt salget går - og allerbedst går det i 1930’erne. Der laves gryder som aldrig før og det klassiske design og holdbare materiale er at finde, i stort set alle hjem.

Men. Så kom 60’erne og husholdninger vælger plastikken til. De fine emaljerede produkter rykker længere og længere ind i køkkenskabene. Kockums Jernverk møder modgangen med nye greb, opdaterede farver og designs samt hjælp fra succesrige designere som ædelsmed Sigurd Persson og designeren Arne Ekers. Men det rækker ikke. Til sidst forsvinder det emaljerede køkkengrej helt ud af køkkenet. Produktionen på Kockums Jernverk må lukke.

Ind til nu. Tiderne skifter - og heldigvis for det. I dag er plastikken på vej ud af husholdningerne, og der er igen plads til kvalitet og design i køkkenet. Derfor har vi taget det bedste fra 30’erne - det holdbare materiale og de skønne design - opdateret farvepaletten og sparket Kockums Jernverk i gang igen. Med vores nye kollektion vil vi give dig inspiration og glæde i køkkenet og frembringe en følelse omkring madlavningen, du ikke har oplevet tidligere. Desuden er det vigtigt for os at vores produkter er smukke nok til at du vil lade dem stå fremme – også mellem måltiderne.

Alt vi behøvede var at vente på vores tid. Og nu er den her, igen.

Se filmen her.Design, tradition och holdbarhed

Vi lever i en tid, hvor vi samler på indtryk fra fortiden, for at forbedre vores fremtid. Hos Kockums Jernverk har design, tradition og holdbarhed altid været i fokus. Vi har bevaret de skandinaviske farver og designs, den historiske arv og den lange håndværkertradition. Dette i kombination med en konstant stræben efter det nutidige, har gjort det til vores fornemmeste opgave at balancere det nye med det traditionelle. Kvalitet, historie, farver og godt håndværk kombineret med et tydeligt skandinavisk præg og et moderne tvist - samt ønsket om en international ekspansion, skal kendetegne vores produkter og sortiment. Vores mål er at tilbyde gode kvalitative køkkenprodukter til hjemmet. Og så skal de samtidig være så fine at du ønsker at lade dem stå fremme mellem måltiderne.

Design og kvalitet siden 1875

Da efterspørgelsen på emaljerede produkter steg i 1800 tallet voksede Kockums Jernverk AB frem. Frem for alt blev de kendt for deres emaljerede og rustfri køkkengrej og gryder. En tydelig rød tråd i den tidlige markedsføring, er produktkvaliteten men også det moderne udtryk og farvepaletten gjorde hurtigt produkterne populære. Sortiment

Med et bevaret udtryk vil det nye produktsortiment ligeledes være i et tidsløst design, hvor det traditionelle møder det nye. Et nøje udvalgt startsortiment består bl.a. af kasseroller, stegegryder og ildfaste ovne. De forskellige produkter findes i forskellige størrelser og farvekombinationer og fungerer på alle slags komfurer og ovne inkl. induktion og gas.

Farvespektra

Relanceringen af Kockums Jernverk unikke produkter er en evolution, fra vintage til det nyere moderne køkken. Hvor glæde og funktionelle produkter er en vigtig del af madlavningen. En ny kollektion i et nøje udvalgt farvespektra, som harmonerer med det oprindelige design. Resultatet - et unikt design, som frister den bevidste forbruger.

Log ind

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

BEMÆRK. Prisen er den laveste pris, der anvendes for produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse blev udført. Undtagelsen er, hvis der er foretaget gradvise reduktioner, så vis den laveste pris 1-30 dage før første prisnedsættelse.