Indlæser

Kockums Jernverk fremstilling og bæredygtighed

Kockums emaljerede produkter fremstilles på fabrikker i Europa som har dokumenteret den højeste kvalitet. Det emaljerede stål fremstilles i central Europa på et højkvalitativt, dokumenteret emaljeverk med 60-års erfaring. De fabrikker vi arbejder med er ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 certificeret ig følger de angivne standarder som kræves. Vores absolut vigtigste mål er at fremstille holdbare produkter i den bedst mulige kvalitet under gode forhold.Kockums emaljerede produkter består af en stålkerne, som varmes op til 700°–900°. Derefter behandles produktet med en borosilikatbaseret belægning (glas, som er ekstra hærdet og holdbart), som tilføres af flere omgange. Kigger man på processen ud fra er holdbarhedsperspektiv eller et miljøperspektiv er emaljerede køkkenprodukter et meget miljøvenligt alternativ. Ved fremstillingen af emalje anvendes kun ressourcer, der findes rigelig af i vores natur, jordens knappe ressourcer behøver dermed ikke at blive påvirket. Hovedsageligt anvendes kiseldioxid, feltspat, borax, natrium, kalcium og metaloxider som råmateriale i fremstillingen af emalje.
Emalje indeholder ingen skadelige stoffer. Inder produktionen er der ikke behov for at anvende organiske opløsningsmidler. Glasfodrede produkter kan bearbejdes hårdt og give 100% længere levetid sammenlignet med andre lignende materialer. Når det gælder kvalitet, driftseffektivitet og økologi er emalje overfladebeskyttelse af den højeste kvalitet. Vand anvendes som dispergeringsmiddel under fremstillingen af vores køkkengrej. Det betyder ingen forurening for arbejderne og ingen påvirkning af miljøet. Det anvendte produktionsvand genbruges i moderne rensningsværker og genanvendes som nyt produktionsvand uden nogen skade er sket.

Stål, støbejern og aluminium anvendes som substrat til de glasfodrede overflader. Uanset hvilket substrat som anvendes til glasbelægningen er det muligt at genbruge. Smeltningen gør at cirkulationen fra råmateriale til et færdigt produkt ikke påvirker eller skader vores miljø. Emaljerede produkter kan genanvendes uden nogen større anstrengelse. Det er let at føre de anvendte materialer tilbage i femstillingens kredsløb. Dette minimerer mængden af affald og skåner miljøet. Metal kan genanvendes om og om igen. Emalje er ikke brandfarligt og der opstår ingen luftforurening under genanvendelsesprocessen. Eftersom emaljen er fri fra klor undgås selv udskilning af dioxioder. Affald fra fremstillingsprocessen genanvendes, det er på det punkt vi starter med at spare på ressourcerne.

Alle vores produkter er 100% genanvendelige. Vores emaljerede stål er 100% nickelfrit og blyfrit, derfor anbefales vores køkkenprodukter til tilberedning af mad til nickelallergikere, som er en meget almindelig kontaktallergi. Vores emaljerede køkkenartikler er tilmed det perfekte materiale for optimal hygiejne i køkkenet. Med vores emaljerede produkter kan du spare på energien når du laver mad. Udformningen af produkternes bund og sider holder godt på varmen og overfører den samtidig til maden der tilberedes, du kan derfor tilberede mad på en meget lavere tilberedningstemperatur sammenlignet med andre køkkenprodukter, og dermed spare energi. Desuden bevares næringsrige og sunde ingredienser bedre og smagsoplevelsen forbedres.

Log ind

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

BEMÆRK. Prisen er den laveste pris, der anvendes for produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse blev udført. Undtagelsen er, hvis der er foretaget gradvise reduktioner, så vis den laveste pris 1-30 dage før første prisnedsættelse.